Dat moment waarop je eigenhandig 2 Maybachs sloopt

Na het incidentje met de twee enorme Maybachs werd nooit meer wat van de bestuurder vernomen.

Maybach (Top Gear-retrovideo met Richard Hammond in een 62S hier) is een morsdood merk dat erg exclusief is, omdat 1) iedereen met een beetje ratio een Rolls-Royce kocht, en 2) er geen nieuwe Maybachs meer worden gemaakt, een direct gevolg van de overleden status van het merk. 

Toch zijn er enkele mensen die hun Maybach-vloot koesteren, zoals de Russische oligarch aan wie de twee exemplaren in onderstaande video toebehoren. De man zal not amused zijn bij het nieuws dat hij zijn beide lievelingen naar Gigi Becali's schadeherstel moet sturen, en de chauffeur die de ellende veroorzaakt ziet de bui al hangen. He'a goner, and he knows it. Het zal ons benieuwen wat er in zijn 'zelfmoordbrief' stond. (via Carscoops)

Dit is niet de eerste Maybach die brokken maakt in Rusland. Wat te denken van onderstaande opduwvideo, waarin een arme Audi A4 niet alleen een Maybach-slagschip in zijn nek krijgt, maar ook de twee begeleidende Escalades. Yep, that escladed quickly.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2e72ddc3a64', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });