Rolls Royce kan nu ook de zee op met speciale shuttle

Wat nou als je een Rolls Royce hebt, vakantieplannen overzees, en veel te veel vrije tijd? Dan biedt deze drijvende garage uitkomst!

De Rolls Royce boot van Greenjoy

Ken je dat probleem, dat je een ontzettend dure Rolls Royce hebt, die je graag mee wil nemen op je vakantie naar de Bahamas, maar je privévliegtuig heeft geen ruimte voor die auto?

Oké, misschien niet een voorbeeld waar iedereen dagelijks mee te maken krijgt. Maar voor die selecte groep die er wel last van heeft, is er nu een oplossing gevonden. GreenJoy Studio heeft namelijk de Falcon Shuttle bedacht, een speciaal ontworpen om luxe auto’s ook mee te kunnen nemen op een jacht.

Het ontwerp is geïnspireerd op de Rolls Royce Boat Tail, een convertible van het luxemerk die op zijn beurt weer geïnspireerd is op luxe jachten. Zo is het cirkeltje dus weer rond. De Falcon Shuttle moet luxeauto’s van en naar een jacht kunnen vervoeren. Op die manier kunnen de superrijken dus hun auto’s ook meenemen met hun jacht.

Ieder exemplaar van de Falcon Shuttle wordt op maat gemaakt voor de auto in kwestie. Het is dus niet alleen beperkt tot Rolls Royce. Ook een Lamborghini of Bentley kan op deze manier goed vervoerd worden.

De Falcon Shuttle belooft een belangrijke stap voorwaarts te zijn in de wereld van luxe zeil- en autotransport. Met zijn op maat gemaakte ontwerp en functionaliteit biedt deze catamaran een oplossing voor de superrijken die geen concessies willen doen aan hun levensstijl, zelfs niet op zee.

Een prijs van de Falcon Shuttle is nog niet bekend, maar we vermoeden dat de prijs mogelijke kopers niet af zal schrikken. Iemand die op zoek is naar een extra boot voor zijn jacht om zo zijn auto te kunnen vervoeren, kijkt waarschijnlijk niet op een paar duizend euro meer of minder kijken.

Bekijk hieronder een demonstratievideo gemaakt door GreenJoy voor de Falcon Shuttle.

Algemeen
  • GreenJoy