Speel maffiabaas met deze Rolls Royce Phantom van Domeinen

Het is weer eens tijd om een kijkje te nemen bij onze favoriete overheidsinstantie. Dit keer gaan we recht naar de top van de criminele ladder met een imposante Rolls Royce Phantom.

Speel maffiabaas met deze Rolls Royce Phantom van Domeinen

De gemiddelde crimineel verplaatst zich per Volkswagen Golf of een ramkraakwaardige Audi, maar voor degenen die hun handen niet langer vuil hoeven te maken aan dat soort werk zijn er meer elegante oplossingen. De mensen onder je doen het werk wel, jij kan lekker gaan genieten.

Is een felrode Ferrari cabrio toch wat te opzichtig voor je? Dan stop je dat zwarte geld even in een statige Rolls Royce en kun je in alle rust en comfort de rest van je illegaal verdiende flappen tellen.

Smaakvolle combinatie

Zo moet de onfortuinlijke vorige eigenaar van deze black on black Rolls Royce Phantom gedacht hebben. Het gaat hierbij om een van de eerste modellen van de Phantom VII uit 2004. Het model luidde een nieuwe periode in onder de directie van BMW, nadat de Duitsers het prestigemerk in 1998 overkocht van Volkswagen.

Het exemplaar dat bij Domeinen aangeboden wordt is in 2013 naar ons land gekomen en heeft slechts 89.607 kilometer op de digitale teller staan. De Phantom is wat ons betreft uitgevoerd in een bijzonder smaakvolle kleurstelling. De zwarte lak wordt aangevuld door prachtig zwart leer gecombineerd met pianolak op de deurpanelen en zilver op het dashboard.

Ontsnappen in stijl

De inmiddels overbekende 6,7 liter V12 levert 460 pk en een kolossale 720 newton meter koppel. Hierdoor kan de 2.470 kilo zware Roller in 5,9 seconden de 100 kilometer per uur bereiken. Dat is drie tienden sneller dan de splinternieuwe Golf GTI. Bij 240 kilometer per uur is het echter over dankzij de enorme vierkante neus van de Phantom.

Mochten er toch wat witte B-Klasses achter je aan gaan dan kun je er met de Rolls dus in alle stijl vandoor. Al is dat de vorige eigenaar blijkbaar toch niet gelukt.

Buitenkansje

Er staat op de site van Domeinen geen richtprijs vermeld voor de Phantom. Als je snel bent heb je dus kans dat je voor een dubbeltje op de met dik zwart leer beklede eerste rij zit.

Cargasm
  • Domeinen RZ