VIDEO | Franco Colapinto maakt acteerdebuut in nieuwe reclame

Franco Colapinto is heel snel erg populair geworden. Daardoor maakt hij nu zijn debuut als acteur voor een Argentijns bedrijf.

Franco Colapinto van Williams

Sinds hij zijn debuut maakte in de Formule 1 bij de Grand Prix van Italië, heeft Franco Colapinto zich van zijn beste kant laten zien. In slechts vier races heeft hij vijf keer zoveel punten behaald als zijn voorganger Logan Sargeant, waardoor hij momenteel vijf andere coureurs nog achter zich heeft in het kampioenschap.

Die goede prestaties hebben zijn reputatie ook enorm geholpen. In zijn thuisland Argentinië en de rest van Zuid-Amerika is hij immens populair geworden. Zo populair zelfs dat er al voorzichtig gesproken wordt over een mogelijke race in Argentinië. Zo ver is het voorlopig nog niet, maar hij doet het in ieder geval goed genoeg om ook al rolletjes als acteur aangeboden te krijgen. Deze week heeft hij zijn debuut gemaakt op dezelfde plek als waar veel succesvolle acteurs beginnen: een reclame.

De reclame is voor MercadoLibre, een Argentijns bedrijf dat online verkoopplatformen aanbiedt. Denk aan iets als Marktplaats of eBay. Het bedrijf is actief in heel Latijns-Amerika en geldt als een van de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Vanaf de race in Mexico dit weekend is MercadoLibre ook een officiële partner van het Williams F1 team.

De reclame is in het Spaans, maar zelfs als je de taal niet spreekt is het nog een vermakelijk filmpje om te zien. Bekijk hieronder de video.