Max Verstappen: 'Zandvoort wordt cool!'

Max Verstappen denkt dat de verbouwing van Zandvoort ervoor zorgt dat je er beter kunt inhalen. Daarom wordt het vast een coole race. Hij hoopt dat het een echt 'Red Bull circuit' wordt. "Ik voel me goed bij dit team," aldus Verstappen.

Max Verstappen

Max Verstappen kijkt met vertrouwen naar 2020. Gisteren was hij te gast bij het Oostenrijkse Servus TV, dat vanuit Red Bulls Hangar 7 in Salzburg een kerstuitzending maakte. De Nederlander sprak daar samen met Helmut Marko over het jaar bij Red Bull Racing.

Verstappen keek met de presentator vooruit op de komende Grand Prix in Zandvoort: "Dat wordt cool. Door de verbouwing kan je straks ook echt inhalen. Of de baan ons ligt, dat kan ik nog niet zeggen. Ik hoop dat volgend jaar alle circuits een 'Red Bull Racing circuit" worden'

Zandvoort wordt momenteel hard onder handen genomen door de bouwers van VolkerWessels en architect Jarno Zaffelli van Domo. Er komen twee kombochten in de baan en op verschillende punten wordt het asfalt verbreed. De Dutch GP staat voor 3 mei 2020 in de agenda.