Pechvogels opgelet: Meer officiële F1 tickets voor Dutch GP in de verkoop

De terugkeer van de Formule 1 naar Zandvoort op 3 mei aanstaande is al maanden uitverkocht. Toch blijkt een deel van de kaarten gewoon gereserveerd voor verkoop in de internationale F1-shop. Daar kunt u als achter het net vissende Nederlander natuurlijk ook shoppen en Max Verstappen zien winnen.

Max Verstappen

Mocht u één van de duizenden pechvogels geweest zijn die geen kaartjes voor de Grand Prix van Nederland in Zandvoort konden bemachtigen, dan hebben we bemoedigend nieuws. Er zijn weer extra kaartjes in omloop gekomen. Niet alle kaarten zijn voor de inschrijvers op de Dutch GP gereserveerd. Ook de rest van de wereld krijgt nog een kans om een kaart te kopen. 

De officiële ticketshop van de Formule 1 op F1.com heeft nu weer kaarten beschikbaar. Uiteraard zijn ze voornamelijk bedoeld voor de internationale kopers, maar u kunt zelf ook meekopen.

Er zijn momenteel nog twee én driedaagse kaarten beschikbaar. De eendagskaarten zijn voor alle dagen al vergeven. Klik dus snel door als u er in het eerste weekend van mei bij wilt zijn.