Netflix lanceert Drive to Survive seizoen 2 op 28 februari

Ook in 2019 mochten de camera's van Netflix doordringen in het heilige der heiligen van de Formule 1-paddock. De nieuwe serie komt in februari, net op tijd voor het nieuwe race-seizoen, naar

Max Verstappen Pierre Gasly

Nog iets meer dan een maand wachten! Dan begint het opbouwen naar het F1-seizoen weer. De auto's zijn onthuld en ook de twee pre-season testsessies zijn achter de rug. Maar dan begint het wachten tot de Grand Prix van Australië weer.

Gelukkig heeft Netflix een oplossing: Drive to Survive seizoen 2. De Franse tak van het streamingbedrijf kondigde vandaag aan dat de nieuwe series vanaf 28 februari online zal staan, zo ontdekte GP Today.

Vorig jaar was de serie een groot succes. Vooral Haas-teambaas Günther Steiner groeide erin uit tot een cultster. Helaas ontbraken afleveringen met daarin het verhaal van Ferrari en Mercedes. Beide team hebben dit jaar wel meegewerkt. In het geval van de Duitse wereldkampioen Mercedes werden de opnames gemaakt tijdens hun feestelijke weekend in Duitsland, waarin werkelijk alles verkeerd ging. Dat belooft een mooie aflevering te worden. Al lijkt het dat Lewis Hamilton wel/geen/wel/geen toestemming heeft gegeven voor het gebruik van de beelden. Dat is nog even afwachten en maakt het waarschijnlijk alleen maar leuker om te kijken.