Jumbo Super Friday: met 50% korting naar F1 in Zandvoort

Wie alle kaarten voor de Formule 1 in Zandvoort heeft gemist hoeft niet per se Max Verstappen te missen. Jumbo heeft kaarten voor half geld voor de Jumbo Super Friday. De dag van de vrije trainingen.

Max verstappen

In plaats van de Jumbo Racedagen heeft de racegekke supermarktketen uit Veghel dit jaar wat nieuws: de Super Friday. Met de komst van de Formule 1 naar Zandvoort was het vreemd geweest om nog een apart racefeest te houden. De winkels van Frits van Eerd (sponsor van onder andere Max Verstappen in de Formule 1 en Rinus van Kalmthout in de Indycars) hebben een kortingsactie.

Wie bepaalde actieproducten in de winkels aanschaft krijgt een kortingscode voor een kaartje voor de vrijdag van het weekend. Dat is weliswaar niet de race, maar op vrijdag komen alle klasses in hun vrije trainingen op de baan. Dat is ook meteen de eerste keer in 35 jaar dat de Formule 1 rondjes op Zandvoort gaat rijden. En natuurlijk is het dan voor iedereen uitvinden hoe de kombochten werken. Dat kan best wat spektakel opleveren.

Daarnaast heeft ook vrijdag al een groot deel van de optredens van het Ultimate Race Festival, met Lil’ Kleine, Nick & Simon en Sam Feldt. Wie meer wil weten klikt hier.