Duitse politie zoekt Ray (2Unlimited) na Q7-crash

Afgelopen woensdagavond klapte de Audi Q7 van Ray Slijngaard op de afrit van een Duitse snelweg in een vangrail, en de bestuurder is nergens te vinden. Daarom wil de Duitse kit graag een woordje met het oude Euro-dance icoon wisselen.

Ray, inmiddels 45 jaar oud, maakte in de jaren '90 samen met Anita Doth goud geld toen het 2Unlimited-duo de ene na de andere hit scoorde. Nou ja, in ieder geval maakte hun producer bergen met geld, wat de twee er zelf van terug zagen is ons niet bekend. 

Van de verdiensten was in ieder geval nog genoeg over om een Audi Q7 (eerste generatie) te kopen, The Real Thing op het gebied van grote SUV's. Workaholic Ray woont ondertussen in het Duitse Niederkrüchten-Elmpt, vlak over de grens met Roermond (maps). Deze Q7 miste woensdagavond vlakbij zijn huis op de afrit van de A52 in Maximum Overdrive de bocht (grapjes over ondersturende Audi's hier plaatsen), maar Ray - of wie de auto dan ook maar bestuurde - had geen zin om te wachten op de sleper en/of politie. Volgens ooggetuigen vluchtten twee mannen via de bosjes richting een wegrestaurant.

Op zijn minst verdachte omstandigheden, waarbij de vermoedens van rijden onder invloed meteen de kop opsteken. Maar dat is nu - 2 dagen later - niet meer te bewijzen. Het kan ook zijn dat hij een Tribal Dance deed achter het stuur, en daarom de bocht miste op de snelweg met No speed limits. Hoe dan ook, de Polizei wil graag dat Ray zijn Face op het bureau komt tonen voor een gesprekje.

Foto credit: Heike Ahlen.

UPDEET: Ray reageert!