Britse voetballers kunnen eigen kenteken niet onthouden

Mooi gebaar hoor, om je hele kampioensselectie een dikke BMW i8 te doneren, maar die arme jongens van Leicester City raken alleen maar van slag van al dat uniforme blik op de parkeerplaats. Een wrapper moet uitkomst bieden.

Het is een oud cliché dat profvoetballers wat beter zijn met hun voeten dan met hun hoofd, en wie naar spelers als Balotelli kijkt vindt zijn bevestiging. Ook de selectie van Leicester City, de verrassende kampioen van de Premier League, heeft het buskruit niet uitgevonden. Nadat 19 spelers van teameigenaar Vichai Srivaddhanaprabha een blauwe bonus-BMW kregen liepen ze alleen maar tot diep in de nacht over de spelersparkeerplaats met de handen in het haar, en de grote vraag 'welke auto is nou van mij??!'.

Op zich een vraag die snel te beantwoorden is door naar het kenteken te kijken, te onthouden waar je hebt geparkeerd, danwel gewoon op je sleutel te klikken, maar dat is kennelijk maar omslachtig. Beter is het je i8 te laten wrappen in een kek velletje, dat herkent beter en bovendien maak je zo nog iets unieks. Tenzij je allemaal naar dezelfde wraptoko gaat en allemaal voor matzwart kiest natuurlijk, maar dat zal toch nie...oh wacht.

Wrapper AC13 Premier (toevallig gerund door een oud-voetballer) heeft in één keer 7 BMW i8's binnengekregen, dus nu zijn er nog maar 12 blauw. Scheelt zo weer een half uur uitproberen welke auto van wie is.