Gevonden: beste verkoopverhaaltje voor een occasion ooit

Als adverteren een kunstvorm is, dan is deze Chevroletrijder de moderne Picasso. Tussen de duizenden stoffige opsommingen springt dit kleurrijke stukje eerlijkheid er direct uit. Want wil jij niet ook iedereen uitlachen bij het tankstation?

Het verkopen van een auto is altijd lastig, zeker als het om een Amerikaanse bak roest op uitstervend LPG gaat. Je enige redding is dan het pennen van een briljante advertentie wat gelukkig precies is wat deze slimme eigenaar deed.

De verkoper maakt zich geen illusies over het verbruik ('1 op een emmer') of de geavanceerde techniek ('climate control door middel van authentieke schuiven'). Dit is eindelijk een advertentie waar de eerlijkheid van af spat. Ja, de Malibu rijdt als een boot en zuipt als een dokwerker, maar je kan niet zeggen dat je niet gewaarschuwd bent.

Is er dan niets goed aan deze bak? Jawel, je voelt je namelijk als Vin Diesel en betaalt geen wegenbelasting. En het belangrijkste zijn natuurlijk de witte Viper-strepen die toch 10 pk per streep opleveren. Bieden!