Keihard! Beboete diplomaten krijgen boze brief

Wildparkerende diplomaten die hun onschendbaarheid inzetten als universele boetesloper gaan vanaf nu keihard aangepakt worden. Nederland is deze losgeslagen wetsovertreders zat en slaat keihard terug. Ze krijgen een boze brief!

Ja, laat het maar aan minister Koenders over om de diplomaten in Den Haag te laten trillen van angst. De politieke medewerkers met een migratieachtergrond terroriseren al jaren de Hofstad door hun bolides op geheel willekeurige plaatsen achter te laten met een algeheel disrespect voor de autochtone parkeercultuur. Als het aan Albert Gerard Koenders ligt, is dit binnenkort verleden tijd. Deze man stijgt op uit de Tweede Slaapkamer om het volk te hulp te schieten bij de bestrijding van deze structurele ondermijning van onze normen en waarden.

En wat is dat massavernietigingswapen dat de minister richt op dit broeinest van onrecht? Een brief! Jawel, diplomaten die een verkeersovertreding begaan krijgen een papieren versie van een e-mail thuisgestuurd, waarin staat welke overtreding ze hebben begaan en wat daar normaal gesproken voor boetebedrag voor staat. Ze worden uitgenodigd om de boete alsnog vrijwillig te betalen. Bam! Dat hakt er natuurlijk wel in. Nobody fucks met Bertje!

Om de ambtenaren van buitenlandse komaf te laten wennen aan de nieuwe situatie, zal de boze-brieven-bestraffing pas vanaf 2018 worden ingevoerd. Koene Bert zegt zelf dat die tijd nodig is voor "een wetswijziging en het veranderen van administratieve systemen", maar we snappen allemaal dat dit vooral is om de diplomaten te laten wennen aan dit keiharde Alpha-beleid van de Nederlandse overheid. 

Het nieuwe beleid gaat zelf nog verder. Wanbetalers die eigenlijk niet hoeven te betalen worden op een lijst gezet. Zo is in één oogopslag te zien met hoeveel overtredingen de Nederlandse overheid ze laat wegkomen. Extremistische hardliners zoals VVD-Kamerlid Ten Broeke willen zelfs dat deze lijst zo snel mogelijk openbaar wordt gemaakt, zodat deze tirannieke boeteshaming zich kan ontwikkelen tot een nationale sport. 

Het mag duidelijk zijn dat de Nederlandse overheid zich hier van zijn hardste en meest meedogenloze kant laat zien, waarmee het de duivelse diplomaten aan hun nekvel meesleept naar een betere wereld. Mensenrechtenorganisaties hebben nog niet gereageerd op dit onbarmhartige nieuwe beleid.