Mustang-rijder wil gefilmd worden en crasht

Mustang-rijders beginnen zich meer en meer te profileren als de special needs-afdeling van de autowereld. Ze blijven maar crashen zodra er een camera op ze wordt gericht en ze roepen het nu ook al over zichzelf af.

Het zal wel het resultaat zijn van veel pk's aanbieden voor weinig geld. Blijkbaar kan niet iedereen daarmee omgaan en hierdoor crasht de ene na de andere Mustang als het gevolg van patserige bestuurders die hun zelfverzonnen stuurkwaliteiten willen demonstreren.

Neem nu deze overmoedige hengstentemmer. Volgens de maker van de video heeft de bestuurder uitdrukkelijk aan hem gevraagd om beelden te maken van hoe hij al driftend wegrijdt bij de Lamborghini-dealer. Wat er daarna gebeurde zal niemand verbazen.

Op de kletsnatte weg breekt de achterkant uit en ondanks een correctiepoging eindigt de Mustang in een hekwerk. De auto en de omheining lopen flinke schade op, maar de opschepperige bestuurder mag van geluk spreken dat de Lambo-dealer niet een lading gloednieuwe sportauto's achter het hek had staan, want die kunnen het over het algemeen slecht hebben als een uitgebroken Mustang tegen ze aan knalt.