New Kids-Manta is voor 116.000 blikken Schultenbräu de jouwe

Te koop:  knalgroene en beroemde Opel Manta met de groeten uit Brabant, k*t. Vossenstaart en stuurbontje niet inbegrepen.

Op zoek naar een stukje recente tv-geschiedenis en niet bang om de hoofdprijs te betalen? Haast je dan naar Eschweiler, op een kwartiertje van Heerlen. Een Duitse dealer biedt de bekende groene Opel Manta uit de hitserie New Kids on the Block aan: de meest campy Opel uit de jaren '80 heeft 320 pk uit een opgefokte 2 liter met een loei van een luchtfilter (jonguh). Er staat 174.500 kilometer op de klok en de vraagprijs is - wait for it - 63.850 euro. Een moeilijke keuze voor de doelgroep: koop je liever een Manta of toch 5.800 traytjes Aldi-bier?

De Manta staat op Nederlands kenteken in de showroom, maar de koper krijgt er ook een set heel toepasselijke Duitse platen bij: MON-GO6. Aangezien de mannen uit Maaskantje ook in Duitsland faam pakten zijn er potentiële kopers zat, maar of er ook iemand meer dan 60k richting de dealer schuift? Dan moet je wel een hele grote fan zijn. Of een koekwaus. (hoedtik naar Omroep Brabant)