Racing Point onthult F1-wagen voor 2020 (niet)

De tweede officiële auto ontwikkeld door Racing Point is nog niet onthuld. Het kleurenschema van de auto is dat echter wel. De Canadese Formule 1-renstal trok zojuist op een event in Oostenrijk het doek van de BWT Racing Point. Hij is roze.

Racing Point

De roze kleur op de wagen van Racing Point is geen verrassing meer, maar komend seizoen is er nog meer pink panther op de baan. Met het wegvallen van SportPesa en het stapje naar voren van BWT wordt de RP20 bijna geheel roze.

Tijdens de onthulling vandaag was de nieuwe wagen echter niet aanwezig. Daarvoor moeten we nog wachten tot de tests overmorgen echt beginnen. Racing Point richt zich dit jaar op de oude positie 'best of the rest' die het team als Force India redelijk stevig in handen had gekregen.

Eerder vandaag toonde Williams zijn wagen voor 2020 wél en die heeft inmiddels ook echt gereden. Dat is beter dan vorig jaar. Overigens is de Renault voor het komende seizoen ook eindelijk af. Nadat de Fransen hem donderdag bij de presentatie van het team nog niet konden laten zien, heeft de auto vandaag in Barcelona gereden.