Bekende DJ zet zijn Lambo-meme in de etalage

Producer en DJ Deadmau5 is klaar met Ferraritrollen en daarom heeft hij zijn gewrapte Lamborghini Huracán in de verkoop gedaan. Handig als je geen inspiratie hebt en volgend jaar toch met een lollige auto bij de start van de Gumball 3000 wilt staan.

In 2014 reed Daedmau5 met een Ferrari 458 rond die omgekat (pun intended) was in een Purrari. De auto was volledig in thema gewrapt om alles Nyan Cat uit te stralen. De Italianen waren echter totaal niet gediend van de irritante miauwende-katten-meme (zie video onderaan) en dreigden met juridische stappen als de DJ hun paradepaardje zo voor gek zou blijven zetten. De Canadees besloot vervolgens om het wrapje te verwijderen, maar haalde de ultieme troll-actie uit door een auto van de buren te kopen en die alsnog in het thema te verpakken.

Deze Nyanborghini Purracán staat nu te koop. Op de stickers na heeft de auto vrij veel standaardonderdelen aan boord. Onderhuids is de auto metallic wit (Bianco Leda) en het interieur is van zwart leer met contrasterende witte stiksels. De tellerstand is slechts 2724 mijl (4383 km).

Een prijs heeft de auto niet gekregen, reken erop dat de verkopers hopen dat de bekende eerste eigenaar en het verhaal van de Nyan Cat stickers de waarde hebben laten stijgen. We rekenen op een Nederlandse koper, immers alle auto's die bekend zijn van het internet komen de laatste jaren in Nederland terecht (of aan hun eind).