BMW M4 Liberty Walk is breder dan Kim Kardashian

Soms zijn er dagen dat een gewone BMW M4 simpelweg niet breed genoeg is, dan zijn er de tuners van Liberty Walk, ze maken alles dikker. Deze M4 die in Nederland te koop staat uitgebreid verbreed en opgekoolstofvezeld

De lijst met wijzigingen aan deze BMW M4 is bijna eindeloos, maar het maakt hem heel speciaal. De motorkap is een custom made exemplaar van koolstofvezel en dat is al niet goedkoop. De bodykit van Liberty Walk, met allerlei stukken koolstof erin kostte alleen al €30.000. De speciale Vossen wielen zijn ook speciaal voor deze auto gesmeed en kostten €15.000. Er zit een Akrapovič uitlaat onder en ook de schokbrekers zijn vervangen: dat zijn nu Airrex Airrides. Ook de motor is niet meer standaard, dankzij chiptuning komt er nu 511 pk uit de zes-in-lijn.

Om het allemaal af te maken is het audiosysteem voor €10.000vervangen door een veel beter exemplaar. Omdat een gewone versterker niet bijzonder genoeg is, zit er een 24 karaats gouden exemplaar in. Doet niets extra's, maar is wel gewoon duur. Dat is de hele auto trouwens ook: voor €102.950 mag je hem mee naar huis nemen. Aan de andere kant, als je alles zelf zou aanpassen, was je waarschijnlijk meer kwijt geweest.