Halo lelijk? McLaren maakt er een slippertje van

Vrijwel iedereen en zijn moeder is niet te spreken over de halo die op de Formule 1-wagens is verschenen in 2018. De meestgehoorde kritiek: hij lijkt wel een slipper. McLaren reageert ad rem: "hold my beer flip-flop".

Rijdend speelt McLaren al jaren niet meer met de eredivisie mee, maar op het gebied van marketing speelt de ploeg uit Woking nog steeds Champions League. Met de briljante king of teflon Fernando Alonso die geen fuck geeft om alle tegenslag die hij te verwerken geeft hebben ze een PR-machine in huis. Hij rijdt lekker Indy 500, Daytona en de Vierentwintig Uren van Le Mans waarmee hij het team alsnog op de kaart zet. 

Ook de rest van de publiciteitsmensen bij McLaren blijken er wat van te kunnen. Vandaag kondigen ze aan dat ze hun slippervormige halo daadwerkelijk als slipper vermarkten. In Australië staat er een slippermerk als reclame pontificaal op de vermaledijde veiligheidsbeugel. Het is overigens een slippermerk met een maatschappelijke functie voor wezen. Gandys, zoals de slippers heten, werd opgezet door twee broers, Rob en Paul Forkan, die hun ouders verloren bij de tsoenami van 2004 in Azië.

De broers zetten zich sindsdien in voor jongeren die net als zij verweesd zijn door ellende. Ze zetten campussen op waar de kinderen gesteund en onderwezen worden. McLaren en Gandys maken nu een gelimiteerde oplage van oranje en blauwe slippers (inderdaad de kleuren van de McLaren F1-wagen. De opbrengst van de slippers komt honderd procent ten goede van Orphans for Orphans.