Daniel Ricciardo: Ja hoor, voor Spa teken ik bij Red Bull

Nou hehe, de kogel lijkt nu dan eindelijk door de kerk: voordat het Formule 1-raceweekend in Spa begint heeft Daniel Ricciardo "definitely" een contract bij Red Bull Racing. Dat zou eens tijd worden, Dan.

Gokadvies

Wie gokadvies zoekt voor een bezoek aan de roulette- of blackjacktafel in het casino, moet niet bij Daniel Ricciardo zijn. De Australiër zou zelfs bij de beste hand, of de grootste kans op een balletje op jouw getal, nog zeggen dat de volgende ronde vast een nog grotere kans op winst geeft. Dan hoorde de afgelopen maanden maar liefst zeven keer het rien ne va plus vallen, nadat hij na de GP van Monaco de beste hand ooit uitgedeeld kreeg. Sindsdien ging het alleen maar heuvelaf, maar Ricciardo bleef wachten op de winnende hand.

Inmiddels heeft de breed glimlachende coureur een vrij middelmatige uitgangspositie. Gelukkig durft hij wel zijn 'verlies' te incasseren en gaat hij nu waarschijnlijk echt in op het bod van Red Bull Racing. Het lijkt er daarbij op dat het huis weer wint: Red Bull Racing heeft straks nog steeds het mediageniekste rijdersduo onder contract. Daar betalen ze echter een stuk minder voor dan Ferrari, Mercedes en McLaren, terwijl ze waarschijnlijk ook rijdend het beste duo in dienst hebben.

Daniel vertelde het volgende aan de reporters die in Boedapest bleven plakken voor de tests: "Yeah it’s alright, it’s all good.  It’ll definitely be done by Spa so whether it gets announced over the break or at Spa, but it’s just a little bit of fine-tuning. It’s all good. You will hear something soon I’m sure."

Nou, hophop, even snel die krabbel zetten Ricciardo.