Bizarre video: vijf gasten beuken BMW in elkaar op straat

Rare jongens die Britten, afgelopen zaterdag werd deze BMW 4 Serie Gran Coupé uit het niets aangevallen door vijf met stokken en knuppels bewapende mannen. Ze droegen ook maskers, dus toeval kan de aanval niet geweest zijn.

In de auto die op zaterdag werd aangevallen zaten een vader en zijn vijf jaar oude zoontje. Wat vader precies voor iets op zijn geweten heeft, is niet duidelijk, maar blijkbaar was een vijftal mannen nogal boos op hem. Ze komen met pijpen en aluminium honkbalknuppels om de auto te bewerken. 

Gezien het feit dat de video van vrij dichtbij is gefilmd, lijkt het erop dat het vijftal nogal ongestoord zijn gang kon gaan. Volgens de politie is dit geen gevalletje Road Rage, aangezien sommige mannen een masker droegen. Ze gaan er dus vanuit dat het een gerichte aanval op de vader was. Gelukkig kwamen hij en zijn zoon er vrijwel ongeschonden uit. 

Een puntje van verbazing dat bij ons opkomt na het zien van de beelden. Als je in een auto zit, waarom ga je dan rustig zitten afwachten totdat alles kort en klein geslagen is? Dan probeer je toch gewoon over je belagers heen te rijden?