Aso's slaan chauffeur Rotterdamse wethouder hersenschudding

Een van de dienstchauffeurs van de gemeente Rotterdam is vorige week mishandeld voor de deur bij wethouder Said Kasmi. Hij had het dienstvoertuig op de stoep staan en dat zinde drie eigenrechters niet helemaal.

Gaat lekker in Rotterdam. Blijkbaar parkeren chauffeurs van wethouders in de Maasstad hun auto's op de stoep als ze de pluchebekleders ophalen (op straat parkeren wordt er 71% duurder). Dat mag natuurlijk niet, maar wethouders hebben een ontheffing, ze zijn immers belangrijker dan gewone mensen.

Drie bezorgde burgers die in het centrum rondliepen konden het niet verkroppen dat de dienstwagen van de wethouder op de stoep voor het huis op Said Kasmi stond te wachten. Ze lieten hun ontevredenheid eerst duidelijk merken aan de chauffeur, maar ze leken door te lopen. Toen de chauffeur uitstapte om de deur open te houden voor Kasmi, sprong het drietal weer tevoorschijn en gaf de chauffeur een pak slaag.

De man moest uiteindelijk voor behandeling naar het ziekenhuis en heeft aangifte gedaan. Opvallend genoeg meldden de verdachten zichzelf de volgende dag bij de politie. Nog opvallender: ze zitten niet vast.