Volop extra zomervoordeel pakken met de voorraadactie van Renault

Renault ruimt zijn voorraad op, en je weet wat dat betekent: scherpe prijzen. Sla deze maand je slag, met extra voordeel dat oploopt tot wel 3.700 euro.

Is het verwachte kostenplaatje van de huidige auto ongunstig, of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Neem dan deze maand eens een kijkje bij Renault, dat zorgt dat je er in de junimaand warmpjes bijzit. Het Franse merk heeft een aantrekkelijke voorraadactie en daar kan de potentiële koper mooi een graantje van meepikken. Wie van zijn voorraad af wil, moet de klant hier natuurlijk wel iets tegenoverstellen, en dus gaat het mes in de prijzen. Zie het als een soort vakantiegeldverdubbelaar: een paar duizend euro voordeel op diverse modellen laat ruimte om andere leuke dingen te doen. Van bijvoorbeeld een Renault TALISMAN gaat wat meer van de prijs dan van een de Renault TWINGO, maar dat laat zich raden. Wat het individuele voordeel ook is, het is altijd de moeite waard.

Op Renaults website zijn as we speak ruim 700 modellen beschikbaar: van CLIO tot CAPTUR, en van MÉGANE tot SCÉNIC. We noemen een handgeschakelde CAPTUR TCe 90 Intens in chic Two-tone Bleu Ocean / Gris Platine, met Easy Life Pack. Een compacte SUV die niet voor niets zeer populair is met een originele en frisse kleurstelling. Meer fan van Estates? Dan is de MÉGANE Estate TCe 115 GPF Bose® de moeite van het bekijken waard: inclusief premium Bose® premium audiosysteem om onderweg naar zomervakantie of wintersport met nóg meer plezier naar je favoriete chansionniers te luisteren. Met het maximale voordeel van 3.700 euro is dit wel een heel aantrekkelijk aanbod.

Liever een elektrische auto? Renault heeft ook enkele 100% elektrische Renault ZOE modellen op voorraad staan. Maar neem vooral zelf een kijkje op de site, waarop gefilterd kan worden op model, budget, aandrijving, motorisering, enzovoort.

De aanschaf van een nieuwe auto is altijd een feestje, en daarom is het voor de feestvreugde prettig als er niet maanden overheen gaan tot de auto daadwerkelijk voor je deur staat.

Bij aankoop van een voorraadmodel is een snelle levering gegarandeerd, want je plukt hem bij wijze van spreken zo van de Renault-dealer om ermee naar huis te rijden. Wel snel toeslaan graag, want de actie loopt tot en met 30 juni, en bovendien is de keuze nu nog lekker groot. Allez!