BMW M4 lekt alweer uit

Afgelopen week bleken de lekken van vorig jaar te kloppen: BMW heeft een 4 Serie ontworpen met een enorme varkensneus erop. Controversieel. Nu zijn er meer beelden van de nieuweling in M4 uitvoering.

BMW M4

Niemand is het er over eens of de nieuwe neuzen van BMW nou een goede ontwikkeling zijn, of een bizarre designfout van het kaliber Bangle Butt. Feit is dat we het ermee moeten doen, en dat waarschijnlijk niemand een Mercedes C-Klasse koopt vanwege een grille meer of minder.

Vorig jaar was de M4 al het eerste gedeelte van de nieuwe 4 Serie die uitlekte. Destijds was het een foto op instagram waarop de hilarisch grote varkenssnoet van de Bimmer werd omlijnd.

Dit beeld lekte vorig jaar al uit

'Officieel'

Nu afgelopen week de gewone nieuwe 4 Serie werd gepresenteerd kunnen we ervan uitgaan dat het vandaag gelekte beeld van de M4 wel definitief is. BMW heeft elke vorm van subtiliteit overboord gegooid en is vol voetbalshirt en petje gegaan met de nieuwe 4 Serie. De M4 doet daar uiteraard aan mee, want die was al niet gericht op de keurige zakenmeneer (M/V/X).

Opvallend aan de neus van de M4 is dat er helemaal geen omlijsting aan zit. Hij heeft alleen wat horizontale louvres.