Audi buigt diep voor sekswappies

In een socialmedia post buigt Audi diep voor een stel oproerkraaiers dat geen aandacht zou moeten krijgen. Ze vonden dat de Duitse autogigant kinderen inzet als seksistische verkoopmachines. Wacht wat? Hoe dan?

Audi RS4

Een foto van een schattig meisje met een een banaan, leunend tegen de nieuwste Audi RS4. Niks mis mee toch? Maar nee hoor, in deze tijden van rubberen tegels en "oh help ik ben gekwetst" mag dat OOK AL NIET MEER. Op social media (waarom kijken mensen daar, er is niets te vinden, blijf er weg) waren een stelletje wappies die toch aanstoot namen aan de afbeelding van het schattige meisje met de banaan. Want bananen zijn piemols (ofzo).

De wappies schreven allerhande onzinberichten aan Audi variërend van; "Dit is een angstaanjagend beeld dat getuigt van het feit dat zulke enorme snelheidsmachines een gevaar vormen voor onze kinderen en niet thuishoren in de straten met onze kinderen in de buurt. Mijn maag draait om als ik hiernaar kijk". Eh wat? Meisje leunt tegen stilstaande auto.

Of wat te denken van deze: "Een auto proberen te verkopen met hulp van een kind? Zo diep is Audi waarschijnlijk nog nooit gezonken." Huh? Wacht, als je dit denkt, dan ben je toch zelf totaal gestoord? Wie ziet hier nou een seksistisch beeld in? Kind voor de auto van papa. Wie een kind opwindend vindt is zelf compleet gestoord.

Sorry hoor, maar Audi zou echt geen excuses moeten hoeven aanbieden aan een stel schreeuwlelijks dat waarschijnlijk nog niet eens een fiets kan betalen.