Twee speciale Aston Martins vieren nieuwe James Bond-film

Aston Martin heeft ter viering van de aanstaande 007-film een tweetal speciale uitvoeringen gemaakt. Met een DBS Superleggera voor No Time To Die en een Vantage die teruggrijpt op de V8 uit The Living Daylights.

Aston Martin

In november komt de nieuwe James Bond film No Time To Die eindelijk uit. Eigenlijk zou de film er al in april zijn, maar in verband met de coronacrisis werd de release uitgesteld. Aston Martin is wederom de leverancier van de auto's van de Britse geheim agent en viert dat met twee speciale edities.

Net als James Bond haalt Aston zijn speciale foefjes bij Q. Q by Aston Martin is wat Rolls-Royce Bespoke noemt en wat Mulliner voor Bentley is. De afdeling nam een DBS Superleggera onder handen in een speciale No Time To Die-editie. In een oplage van slechts 25 exemplaren is deze auto exact zo uitgerust als het exemplaar dat Daniel Craig in de film rijdt.

De andere is een Vantage die is uitgedost als de Aston Martin V8 die Timothy Dalton in The Living Daylights gebruikte om uit het Oostblok te ontsnappen. De auto heeft een speciale winteruitrusting en wordt inclusief ski's geleverd en heeft waarschuwingstekens die aan de auto uit de film doen denken. Daarnaast is er een knipoog naar de cello die Bonds vrouwelijke tegenspeler absoluut niet achter het IJzeren Gordijn wilde achterlaten.