Rolls-Royce Ghost komt langzaam tevoorschijn

De Rolls-Royce Ghost draait inmiddels alweer een decennium mee, en dat betekent dat er wel weer eens wat nieuws mag komen. De Britse bouwer van ultra-auto's gebruikt de vertrouwde methode van teasers om de auto te onthullen. Vandaag is het tijd voor het dashboard.

Rolls-Royce Ghost

Uiteraard hoeven we er niet op te rekenen dat Rolls-Royce Ghost revolutionair anders wordt dan de overige wagens van het Britse merk. Wel heeft men al aangekondigd dat de nieuweling wat minder opvallend gaat worden. Gebruikers willen graag understated vervoerd worden in luxe. Maar we rekenen er niet op dat de Ghost meteen in een Audi gaat veranderen.

Het dashboard toont in ieder geval al genoeg glinsterende details. De sterrenhemel heeft zich vanuit het dak uitgebreid naar het dashboard. Meer krijgen we helaas nog niet te zien in deze korte video.

Vrijwel tegelijkertijd met de stukjes Ghost laat Rolls-Royce een nieuwe "Brand Identity" zien. En ook die vernieuwing moet u met een korreltje zout nemen. Eigenlijk zijn de lettertypes een beetje bijgepunt en zien we een klein beetje strakker gelijnde Spirit of Ecstasy.