HOERA. Ziggo Sport hele weekend gratis

Dit weekend staat de Grand Prix van België op het programma en dankzij Ziggo hoeft niemand dit weekend op zoek naar een moeilijke livestream: Ziggo Sport is de hele weekend gratis te bekijken. Dus ook de twee Indycar races met daarin Rinus van Kalmthout zijn te zien.

Ziggo Gratis

De vrije trainingen van de Formule 1 in België op het circuit van Spa zijn vanmorgen om 11:00, vanmiddag om 15:00, zaterdag om 12:00. De kwalificatie voor de Formule 1 is op zaterdag om 15:00 en een dag later, op zondag, start de race om 15:10. Leuk, want het is voor heel Nederland gratis te bekijken op de kanalen van Ziggo. Hup Max Verstappen! Zo is alsnog het hele oranjelegioen van de partij.

Niet alleen de Formule 1 heeft dit weekend veel in huis voor de autosportliefhebber, er zijn ook twee Indycar races. Rinus van Kalmthout komt zowel op zaterdag, als op zondag om 21:00 aan de start van de races in Saint Louis op de WWT Raceway.

Daarnaast zijn ook de Formule 2 en Formule 3 dit jaar in Spa-Francorchamps aan het rijden. De races worden live uitgezonden door Ziggo. Ook de NASCAR rijdt zaterdagavond laat. Kortom, genoeg te zien op autosportgebied.

Mocht u aanhanger zijn van rondbal, dan kunt u ook terecht, maar u zoekt zelf maar uit wanneer de 22 spelers achter de raar gevormde bal aanrennen.