Presentatrice Sylvana in ondergoed

Nederlands mooiste vrouw (volgens ons en FHM) Sylvana IJsselmuiden wil tussen je ondergoed liggen. De blonde presentatrice van Autobahn TV en de Autobahn F1 Show heeft een lijn boxershorts uitgebracht

Sylvana IJsselmuiden

De teasers waren er de afgelopen weken al, maar nu is het officieel! Autobahn-presentatrice Sylvana IJsselmuiden is fashionqueen geworden. Met haar nieuwe boxershortlijn zit Sylvana straks strak om je billen. De boxers zijn voorzien van de perzikken van Dumpertreeten en met de Autobandensporen. Want Sylvana is nu eenmaal bekend geworden als Formule 1-analist.

Met de SYL zet Sylvana haar eerste stappen als mode-onderneemster. Ze is verder bekend als presentatrice van o.a. radio 538, Autobahn F1 Show en Dumpert. In 2020 koos FHM Sylvana als mooiste vrouw van Nederland en ze is vaak te gast bij populaire TV- en internet shows.

Sylvana staat bekend om haar hilarische woordgrappen en altijd positieve uitstraling. Ze is F1 analist én heeft veel affiniteit met mode. In de mannenwereld van zowel het racen als deze boxershortlijn, staat zij haar mannetje en laat zich niet uit het veld slaan. Ze heeft zich wat dat betreft altijd al laten inspireren door de Friese nuchterheid én liefde van haar familie. Dit neemt zij allemaal mee in haar ondernemerschap met betrekking tot deze lijn.

Met SYL om je bil voel jij je chill... SHOP