Haas heeft ballen, houdt seksmaniak Mazepin

Formule 1-team Haas heeft Nikita Mazepin voor de tweede keer dit jaar bevestigd als coureur voor volgend jaar. De tweede bevestiging kwam na fophef over een social media-filmpje.

Nikita Mazepin

Het heeft voordelen om de zoon van een Russische miljardair te zijn. Zo kan je in de politiek correcte wereld van de Formule 1 gewoon doen waar je zin in hebt en dan alsnog een stoeltje in de raceauto behouden. Nikita Mazepin toont het aan na enorme ophef om een video die hij zelf op Instagram zette (en daarna verwijderde). Op de video zit hij bij een vriendin (zo verklaarde ze later) aan haar intieme zones.

Heel de wereld boos omdat een miljardair (+Rus) zich als een miljardair (+Rus) gedraagt. Terwijl Nikita het tenminste gewoon openlijk doet.

Formule 1-team Haas toont nu ballen door Mazepin gewoon aan te houden als coureur. Want er is geen strafrechtelijk onderzoek gestart, er is geen aangifte gedaan. Het is wat erg ordinair gedrag. Maar juist dat maakt de Formule 1 leuk. Als iedereen braaf zou zijn, zou de raceklasse op dezelfde manier als de DTM aan zijn einde komen: er is geen nieuws te melden over boekhouders die rondjes achter elkaar aan rijden. We hebben klootzakken nodig die brokken maken.

Autosport
  • ProShots