Max Verstappen heeft een nieuwe privéjet, dit is 'm

Max Verstappen heeft niet alleen een nieuwe vriendin in Kelly Piquet, hij heeft ook een nieuw vliegtuig. Zijn nieuwe Falcon 900EX is gefotografeerd op een vliegveld.

Max Verstappen

Ladies and gentlemen, we've got him: dit is de PH-DTF, het nieuwe vliegtuig van Max Verstappen. De Nederlandse Formule 1-coureur begint zijn vakantie voortvarend, want vorige week toonde hij zijn nieuwe vriendin aan de wereld. Nu is het de beurt voor het nieuwe vliegtuig.

Of Max en Kelly Piquet met de Falcon 900EX op vakantie zijn, is niet bekend. Wel weten we nu dat de birds van Max tweedehands zijn. Beide, want Kelly was eerst met Daniil Kvyat, met wie zij ook samen een dochter heeft. Het vliegtuig was voorheen van miljardair Richard Branson.

Woede van Greenpeace

Verstappen is recent onder vuur gekomen van Greenpeace voor zijn frivole gebruik de jet. De Nederlander vliegt namelijk overal naartoe met het apparaat, zelfs als het een ritje van slechts 25 kilometer tussen Cannes en Nice is.
De milieuorganisatie is woest op de coureur voor zijn minivluchtjes, iets dat lichtelijk ironisch overkomt gezien de weinig milieuvriendelijke carriere van de tweevoudig wereldkampioen. Zelfreflectie blijft de groenen immers vreemd

Via Twitter

Update

De foto's zijn afkomstig van fotograaf LFSB Plane Pictures.

Nieuws
  • Twitter