VIDEO. Max Verstappens Falcon is airborne

Formule 1-coureur Max Verstappen heeft een ontzettend coole nieuwe privéjet en die was de afgelopen dag even op Schiphol. Het vliegtuig is zojuist weer opgestegen en wij hebben de beelden.

Max Verstappen DTF

De world exclusive ging naar luchtvaartjournalist Menno Swart die onlangs ontdekte dat Max Verstappen een zwarte Dassault Falcon kocht. In zijn podcast besprak de expert het vliegtuig al uitgebreid, maar tot nu toe zagen we alleen foto's. Dankzij een vliegtuigspotter langs de baan kreeg de podcast host van de Mic High Club ook de eerste bewegende beelden van de private jet van Max Verstappen.

Het vliegtuig landde gistermiddag op Schiphol en vertrok vanmorgen weer na wat laatste controles. Swart meldt ons nog niet te weten wat de bestemming van het vliegtuig nu is. Wellicht vliegt de jet naar Nice om bij Verstappen te worden afgeleverd.

Falcon

Omdat we zowel fan zijn van auto's, Max Verstappen en van vliegtuigen, leek het ons wel wat om de beelden met jullie te delen. Daarom: dit is het eerste beeld van de vliegende Dassault Falcon 900 EX in Verstappen-livery.

Formule 1
  • Mic High Club Podcast
  • Mic High Club Podcast