LIVE. Formule 1 Grand Prix van Amerika

Deze week wordt Lewis Hamilton voor de zesde keer wereldkampioen, als hij achtste of hoger eindigt, maar dat lijkt een formaliteit. Hij staat in ieder geval niet op pole, daar staat zijn enige uitdager, Valtteri Bottas. Max Verstappen staat recht achter Bottas, want Sebastian Vettel pakte P2.

Max Verstappen

Het moet allemaal heel vreemd lopen om Lewis Hamilton geen wereldkampioen te laten worden. Als de finish in dezelfde volgorde is als iedereen bij de start staat, is Lewis kampioen. Voor Max Verstappenis het vooral zaak om deze race weer eens door de eerste paar ronden te komen. Wel zo leuk en het podium in Austin is een mooie plaats voor een feestje.

LIVESTREAMS

We starten om 20:10 uur met het racespektakel in het hobbelige Austin. de baan is nog maar een paar jaar oud, maar hij verzakt alsof het een Nederlandse polder is. Live meekijken kan op Ziggo Sport en Sky Sports. Voor rondetijdenanalyses, video's, gifjes en al het andere dat niet op uw Tweede Scherm mag ontbreken volgt u @AutobahnEU op Twitter (of refresh de pagina eindeloos en kijken hieronder). Hup Lando!