Lewis Hamilton: 'Max Verstappen en ik zijn weer vriendjes'

Nieuwbakken wereldkampioen Lewis Hamilton heeft laten weten dat hij en Max Verstappen weer samen door een deur kunnen, nadat ze zaterdag twee keer niet samen door een bocht leken te kunnen in de kwalificatie. Het duo heeft het voorval met elkaar besproken.

Lewis Hamilton en Max Verstappen

Vlak voor de race kwamen Max Verstappen en Lewis Hamilton even in beeld terwijl ze elkaar een handje gaven. In de studio, bespraken de presentatoren van Ziggo Sport dat het allemaal wel erg ijselijk leek te zijn tussen de twee na de kwalificatie, maar niets bleek minder waar.

Na de race sprak Ziggo-presentator Jack Plooij de wereldkampioen en die begon uit zichzelf over het gebeuren: "Max en ik spraken elkaar voor de race want we stonden naast elkaar". Hamilton zei verder: "We hebben elkaar een soort van omhelsd, want weet je, het is makkelijk om elkaar te verliezen [in de media], want ik zeg iets, en dan zegt hij weer iets. Dus we hebben het weggezet. Ik heb zoveel respect voor die gozer, hij doet het super goed en hij is een kampioen van de toekomst. Dus ik zei, later we er vandaag een geweldige race van maken en ik denk dat we dat wel gedaan hebben. Dus dat was fantastisch."

Op de vraag of Max tegen Lewis heeft gezegd dat dit zijn laatste kampioenschap is antwoordt de Brit: "Misschien denkt hij dat, maar ik denk het tegenovergestelde."