Lewis Hamilton om gezondheidsredenen later bij persconferentie 

De wereldkampioen moest eerst een bezoek brengen aan de teamdokter.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton wist een goede derde plek te bemachtigen tijdens de Grand Prix van Hongarije. Op het podium zijn overwinning vieren? Dat zat er niet echt in. De coureur oogde niet op z’n allerbest en bracht vlak daarna een bezoek aan de Mercedes-teamdokter.

Onwel

Tijdens de podiumceremonie leek het niet zo best te gaan met Hamilton. De coureur stond wankelend op het podium, zijn ademhaling leek niet onder controle en hij zocht nog steun bij zijn bokaal. Ook Esteban Ocon vroeg nog of het wel met hem ging.

Op Twitter liet Mercedes weten dat Hamilton oververmoeid en duizelig was. Om die reden bracht de Brit voor de persconferentie aan eerst nog een bezoek aan de teamdoktor.

Herstellende van Covid

Iets later dan gepland schuift Hamilton nog wel aan bij de persconferentie en geeft hij aan dat het weer oké met hem gaat. “Ik had erg last van duizeligheid en het werd wat wazig op het podium”, gaf hij aan.

De Mercedes-coureur vervolgt dat hij het hele jaar heeft gestreden om fit te blijven. Hij doelde daarmee op het coronavirus dat hij vorig jaar opliep en waardoor hij de Grand Prix van Sakhir miste. “Het is nog steeds een gevecht”, vertelt hij over zijn herstel.

Formule 1
  • Pro Shots / Panoramic