Volkswagen private lease: dit zijn de leukste modellen

Een VW private leasen is eenvoudig, betrouwbaar en binnen een mum van tijd geregeld.

Volkswagen private lease: dit zijn de leukste modellen

Rondrijden in een gloednieuwe wagen zonder je dat je direct de volledige prijs betaalt, dat is waarom je kiest voor Volkswagen private lease. Al het overige, waaronder het onderhoud, wordt voor hun rekening genomen. De ideale mogelijkheid om snel en comfortabel in een gloednieuwe wagen te kunnen rijden! Het afsluiten van een leasecontract betekent dat je enkel de maandelijkse premie en benzine betaalt. Al het overige, waaronder het onderhoud, wordt voor hun rekening genomen. De ideale mogelijkheid om snel en comfortabel in een gloednieuwe wagen te kunnen rijden!

Volkswagen up!

VW biedt veel modellen aan die je kunt private leasen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Volkswagen up! De kleine wagen ziet er op het eerste oog schattig uit, maar heeft van binnen alles in zich om je op een comfortabele manier van A naar B te brengen. Een scherp design gaat gepaard met mooie milieuprestaties en dan hebben we het nog niet gehad over de unieke innovaties die de up! te bieden heeft. Dat, in combinatie met een extra royale uitrusting en een prima prijs, maakt de Up! een perfecte auto om in te rijden.

De Polo

Ook de Polo is een leuk voorbeeld van wagens die de VW private lease aanbiedt. De LED-verlichting, inclusief optionele LED-lichtstrip en Matrix LED-koplampen, vallen direct op. Bovendien kan de Polo bouwen op een vernieuwd design en de bijzondere accenten die de auto heeft maken het een top auto om te private leasen. Airconditioning, Digital Cockpit en het multimediasysteem met DAB+ zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt als je met je Polo over de wegen rijdt. Het panoramadak, waardoor je het gevoel hebt dat de auto nog ruimer wordt, maakt het af.

Rij met unieke systemen in de VW Golf

Een ander VW-model dat erg in trek is bij het private leasen, is de Golf. Met veel nieuwe technische snufjes bevat de Golf veel toevoegingen waarmee het voorloopt op andere modellen. Zo beschikt een nieuwe Golf onder andere over Car2X: een slim systeem dat communiceert met andere auto’s over obstakels op de weg, zoals een gevaarlijk kruispunt of rode stoplichten.

Ook Voice Control is een prachtige optie van de Golf die andere wagens nog missen. Vertel het systeem welke muziek je wilt draaien op Spotify of welk appje je wilt versturen met WhatApp en hij regelt het voor je! Lane Assist (zorgt dat je binnen de lijnen blijft rijden) en Park Assist (helpt je met parkeren) zijn andere systemen die de Golf een fijne auto maken om te private leasen.

VW private lease presents: Volkswagen T-cross

Het laatste model dat we bespreken is de Volkswagen T-Cross. Een ruime SUV met een zelfverzekerd design die al te private leasen is vanaf 389 euro per maand. Met de T-Cross ben je verzekerd van onder meer een lederen stuur, handbediende airconditioning en Adaptive Cruise Control. Hij is te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen: de T-Cross Basis, T-Cross Life en T-Cross Style.

De basisuitvoering heeft beschikking over onder andere LED dagrijverlichting, een boordcomputer, Lane Assist en Front Assist met voetgangerherkenning. Bij de T-Cross Life en T-Cross Style komen er meer mogelijkheden bij, zoals Adaptive Cruise Control (Life) en Sport-Comfortstoelen (Style). Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden die de VW private lease auto kunnen omtoveren tot de ideale wagen voor jou. Denk dan bijvoorbeeld aan kleurrijke accenten op de buitenzijde of donker getint glas.

Wacht niet te lang en begin met leasen

Alles bij elkaar opgeteld kent het private leasen van een Volkswagen dus een groot aantal voordelen. Enthousiast geraakt en wil je eens kijken wat voor modellen je allemaal kunt leasen? Hier staan er een aantal voor je op een rij. Neem gerust een kijkje en wie weet rij jij straks in een splinternieuwe Volkswagen!

Dit artikel is tot stand gekomen dmv een samenwerking.

Nieuws
  • Volkswagen