Daniel Ricciardo en Lando Norris laten zich zien in bijzondere teamkleding

In de aanloop naar de Miami Grand Prix hebben de mannen van McLaren de kans genomen om wel erg aparte teamkleding te promoten. Samen met late night lolbroek James Corden liep het duo een rondje paddock in versierde McLaren crop tops.

Daniel Ricciardo en Lando Norris laten zich zien in bijzondere teamkleding

Als F1-coureur wordt er maar één ding van je verwacht: zo hard mogelijk gaan een zoveel mogelijk races winnen. Althans, dat was ooit zo. Tegenwoordig moet je als rijder veel meer zijn dan dat.

Je bent namelijk niet alleen het uithangbord van je team, maar ook alle sponsoren. Dat betekent dat je meer tijd doorbrengt als ambassadeur dan als coureur.

Voor Daniel Ricciardo en Lando Norris betekende dat dat ze moesten opdraven bij The Late Late (Late?) Show met professioneel humorvacuum James Corden.

Crop top catwalk

Zoals we inmiddels van Corden mogen verwachten stond er een ludieke stunt op het programma voor de McLaren-coureurs.

In de paddock van de Miami GP kregen ze namelijk een setje McLaren-crop tops uitgereikt, die voor de vorm nog even versierd waren met regenbogen en vlindertjes.

Het duo werd vervolgens op een 'catwalk' door de paddock gestuurd, geleid door de altijd overenthousiaste Corden.

Tijden veranderen

De ludieke actie zorgde meteen voor treffende vergelijkingen op social media. McLaren is immers duidelijk een hoop veranderd in de afgelopen 50 jaar. Progressie, noemen ze dat. De tijden van mannen zoals James Hunt liggen inmiddels inderdaad wel heel erg ver achter ons.

Formule 1
  • Brunopress