Zien: dit is de bloedmooie vriendin van Charles Leclerc

Als het op zijn carrière aankomt, heeft Charles Leclerc niets te klagen. Zo mag de Monegaskische autocoureur zich de huidige leider in het kampioenschap van de Formule 1 noemen. Ook op liefdesgebied gaat het de 24-jarige coureur voor de wind. Zo is Leclerc al jaren samen met de knappe Charlotte Sine. 

Charles Leclerc

Als huidige leider van de F1 staan alle ogen op Leclerc gericht. Degene die het hardst voor hem juicht? Dat is toch wel zijn vriendin Charlotte Sine. Zo gaat Sine regelmatig met de Ferrari-coureur mee naar Grand Prix-races. Maar wie is Sine precies?

Charlotte Sine

Charlote Sine is 22 jaar en woont al haar hele leven in Monaco. Ze studeert architectuur en beschikt over een behoorlijke talenknobbel. Zo spreekt ze Frans, Engels en Italiaans. Met inmiddels 496k volgers op Instagram mag ze zich ook een heuse influencer noemen.

Viral

Sinds 2020 is Sine ook heel bekend in de F1-wereld. Dit dankt ze aan een fragment dat viral ging. Zo was ze eens bij Leclerc thuis, maar had ze zich buitengesloten. Op dat moment was Leclerc online aan het gamen, waardoor ze hem niet kon bereiken. Ze abonneerde zich daarom op het Twitch-kanaal van de coureur, zodat ze hem toch een bericht kon sturen. Leclerc kon er destijds hard om lachen, maar of zijn vriendin het zo grappig vond…

Sine en Leclerc zijn al een paar jaar samen. Nadat Leclerc en zijn vorige vriendin Giada Gianni in 2019 een punt achter hun relatie zetten, zou Leclerc in december 2019 een relatie met Sine hebben gekregen. Naast modefoto’s deelt Sine ook regelmatig kiekjes van haar reizen met Leclerc.

Achtergrond
  • The Sun, The Sports Rush
  • BrunoPress