Max Verstappen doet boekje open met eigen magazine

Met de Heroes-editie van The Red Bulletin kun je alles te weten komen over de Nederlandse F1-held. Max geeft een kijkje in zijn leven, carriere en de drijfveren die hem aan de top van de autosport houden.

Max Verstappen doet boekje open met eigen magazine

Max Verstappen zit op dit moment op de top van zijn kunnen. Na zijn titel vorig jaar lijkt de Nederlander na tien races alweer op weg naar de dubbel. De 24-jarige NederBelg houdt de gemoederen dus nog altijd bezig. En daar kun je als Red Bull natuurlijk een slaatje uit slaan. De drankjesboer en marketingigant heeft daarom een special editie van het magazine The Red Bulletin in het leven geroepen.

Heroes: Max Verstappen

In het 124-pagina's tellende Heroes: Max Verstappen zul je volgens Red Bull de regerend wereldkampioen van dichtbij mee gaan maken - zoals je hem nog nooit hebt gezien. Het magazine duikt in zaken zoals het F1-debuut van de Nederlander op 16-jarige leeftijd, het behalen van zijn rij-examen na die tijd. Bovendien vertelt Max openhartig over zijn racegekke familie, het leven in derde thuisland Monaco en zijn persoonlijke drijfveren. Van vrienden en rivalen horen we ook nog een paar andere meningen.

Digitale korting

Red Bull vraagt gelukkig niet meteen de absolute hoofdprijs voor het magazine. Voor €7 kun je hier een fysieke kopie van Heroes: Max Verstappen bestellen. Heb je helaas toch geen ruimte meer over op de koffietafel of in het kleine kamertje, dan kun voor 5 euro ook een digitaal exemplaar in huis halen. Ben je een rasechte Max-maniak, dan is dit natuurlijk een absolute must.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool