McLaren komt met 'Future Mode'-cryptolivery voor Singapore en Japan

In een samenwerking met cryptobeurs OKx luidt McLaren de terugkeer naar Azië in met een speciale livery. Het papaya-oranje wordt de komende twee races aangevuld met cyberpunk-neon details.

McLaren komt met 'Future Mode'-cryptolivery voor Singapore en Japan

Dit weekend keert de Formule 1 voor het eerst sinds 2019 terug in Azië. Volgens McLaren moest dat even gevierd worden met een speciale livery. In plaats van het historische Gulf-kleurenschema ging het team dit keer echter voor een moderne twist.

Oliesponsors en sigarrettenmerken zijn immers helemaal uit, maar cryptosponsors zijn helemaal in. Virtueel beursplatform OKx mocht daarom een bijdrage leveren aan het traditionele papaya-oranje.

Cybercrypto

OKx besloot een neongetinte cyberpunk-look toe te passen op de MCL36. Het meest in het oog springend zijn de vlakken op de flanken van de wagen, waarin een abstracte afbeelding van de power unit afgebeeld is. Afgezien van een paar roze pinstripes is de livery echter onveranderd gebleven.

Cyborgs

De 'Future Mode' OKx-livery mag na Suzuka weer in de ijskast. Daarmee krijgt het kleurenschema één race meer dan de Gulf-kleuren van volgend jaar. Om de stunt een beetje meer memorabel te maken heeft de cryptoboer nog even een paar cyborg-versies van Daniel Ricciardo en Lando Norris laten schetsen. Het PR-momentje is daarmee compleet.

Formule 1
  • McLare Racing