Max Verstappen viert tweede titel met Drank & Drugs (video)

Op Suzuka kreeg hij door alle verwarring geen kans om zijn tweede titel écht te vieren, maar terug in Monaco barstte het feest los. Samen met Lando Norris ging Max even lekker los, geholpen door oerhollandse muziek.

Max Verstappen viert tweede titel met Drank & Drugs (video)

Door de verwarring aan het einde van de Grand Prix van Japan werd het wereldkampioenschap op de meest afgezaagde en anticlimactische manier afgesloten.

Door een penalty voor Charles Leclerc en een enkel zinnetje in het reglement kwam Max Verstappen er pas na zijn interview achter dat hij zijn tweede titel veroverd had. Zelfs in de cooldown room bleven de twijfels groot.

Er was dus geen tijd voor een echt feest, maar thuis in Monaco heeft Max de schade alsnog ingehaald. Samen met DJ Lando Norris organiseerde de Nederlander een grote afterparty.

Drank & Drugs

Toen Lando even niet aan de knoppen zat kwam er echter een oerhollands hitje voorbij. Bij de presentatie van de kampioenstaart werd namelijk Drank en Drugs van Lil Kleine en Ronnie Flex opgezet. Samen met de groep en de staf van het hotel zette Max het feestje in. Het leverde in ieder geval lollige beelden op, en ongetwijfeld een paar stevige katers.