F*k! Guenther Steiner gaat live commentaar leveren

Iedereens favoriete grofgebekte teambaas gaat zich aan live TV wagen. Als dat maar goed gaat..

F*ck! Guenther Steiner gaat live commentaar leveren

Met zijn optredens in Drive To Survive en voor de microfoons van allerlei F1-publicaties heeft Guenther Steiner de afgelopen tijd veel harten veroverd. De uitgesproken en vaak grofgebekte Zuid-Tiroler is met name in lucratieve groeimarkt Amerika een grote hit. Het mag dus geen verrassing zijn dat hij de nodige schnabbels aangeboden krijgt. Naast boten verkopen mag Steiner dit weekend voor het eerst ook live commentaar gaan leveren.

Racecommentaar

Tijdens F1-weekenden heeft Guenther het uiteraard te druk met andere zaken, maar toch zal hij in Austin een race mogen verslaan. Steiner is namelijk uitgenodigd als gastcommentator bij de 2023 EchoPark Automotive Grand Prix, de NASCAR Cup Series race op Circuit Of The Americas. De Haas-baas krijgt gezelschap van Kurt Busch, de NASCAR Cup-kampioen van 2004.

F1-onderonsje

Guenther hoeft zich niet eenzaam te voelen in de paddock. Via NASCAR-arm Stewart-Haas Racing heeft hij immers een link met oude bekende Jenson Button. De wereldkampioen van 2009 zal op COTA zijn Cup Series-debuut maken. Naast Button is ook Kimi Räikkönen ook nog eens van de partij met het team van Trackhouse Racing. Het drietal kan in de vrije tijd tussen de sessies dus een gezellig onderonsje houden.

Autosport
  • NL Beeld / Proshots / BrunoPress