Zak Brown wil tegen Toto Wolff boksen in Las Vegas

Zak wil het tegen Koning Toto op gaan nemen in de ring. De McLaren CEO heeft de smaak te pakken nu zijn team eindelijk weer wat punten binnen heeft.

Zak Brown wil tegen Toto Wolff boksen in Las Vegas

Na twee dramatische races en een score van welgeteld nul punten maakte McLaren een goede beurt in Melbourne. Temidden van de chaos haalde Lando Norris een zesde plek binnen, terwijl Oscar Piastri bij zijn eerste thuisrace als achtste eindigde. Het resultaat maakte een hoop los bij McLaren CEO Zak Brown. Tegenover ESPN besloot de Amerikaan meteen twee van de kopstukken van de sport uit te dagen.

Ready to rumble?

Brown weet dat hij binnen de sport weinig in te brengen heeft tegen Red Bull en Mercedes, maar prive is hij klaar om ten strijd te trekken tegen Christian Horner en Toto Wolff. In het laatste geval zelfs letterlijk. Zak heeft Christian uitgedaagd voor een race op Silverstone om hun gloriedagen in het Britse Formule 3-seizoen van 1994 te herleven. Voor Toto had hij echter heel andere plannen:

"We hebben gepraat over racen met Christian in Silverstone, omdat ik vroeger tegen Christian racete."

"En ik heb erover tegen Toto gepraat, we zullen kijken of hij er zin in heeft. Wanneer we naar Vegas gaan, waar staat Vegas bekend om? Een kleine bokswedstrijd? Ik ben er klaar voor."

Bijzondere match

Een bokswedstrijd tussen Zak en Toto zou op z'n zachtst gezegd een bijzondere gebeurtenis zijn. De twee zijn fysiek immers niet bepaald aan elkaar gewaagd. Wolff is bijvoorbeeld zo'n 23 centimeter langer dan Brown, waardoor het lastig zal zijn voor de Amerikaan om in de buurt te komen. De kleine Zak kan echter wel mooi onder de verdediging van de boomlange Oostenrijker door stoten.

Het is helaas nog niet bekend of Christian Horner danwel Toto Wolff gehoor gegeven hebben aan de uitdagingen van Zak Brown. We kunnen er alleen maar op hopen.

Formule 1
  • NL Beeld / BrunoPress, Formula 1