Grappig: Verstappen zet journalist te kijk tijdens persconferentie (video)

Max was scherp tijdens de persconferentie in Hongarije eerder vandaag.

max verstappen

Dit weekend wordt er geracet op de Hungaroring in Hongarije, dus vandaag kwamen de coureurs bijeen voor de gebruikelijke persconferenties. Voorafgaand aan de Grand Prix van Hongarije zijn alle ogen gericht op Daniel Ricciardo. Hij stapt voor het eerst in de AlphaTauri van Nyck de Vries, die aan de kant is gezet door het team. Ricciardo zat vandaag onder andere in de persruimte met Max Verstappen en kreeg veel vragen over zich heen over zijn terugkeer naar de F1.

Eén journalist maakte een opvallende vergelijking door de Australiër te vragen of het wel zo verstandig is om 'terug te gaan naar je ex'. Iets waar Verstappen lollig op inhaakte.

Verstappen klaar voor terugkeer Ricciardo

Niet alleen Ricciardo kreeg veel vragen over zijn terugkeer. Ook Verstappen werd grondig ondervraagt over de terugkeer van de voormalig McLaren-coureur. Natuurlijk wilden journalisten weten hoe Max tegenover het idee staat dat Ricciardo misschien opnieuw naast hem komt te zitten in het Red Bull Racing-team. Daarover was hij duidelijk: "Ik zou er klaar voor zijn. Ik wilde überhaupt nooit dat hij wegging."

Ook Helmut Marko werd gevraagd naar de mogelijkheid dat de Australiër in 2025 terugkeert naar Red Bull. Hij zei hier vandaag over: "We hebben hem geen beloftes gedaan. Hij weet dat het een mogelijkheid is als hij goed presteert. Leven naast Max is absoluut niet makkelijk. Er zijn maar een paar coureurs die Max mentaal en wat snelheid betreft kunnen weerstaan."

Formule 1
  • Red Bull Content Pool