Losgeslagen Mustang komt even buurten op Shelby Street

Een Ford Mustang in Indianapolis voelde zich wel heel erg welkom op Shelby Street. De dikke musclecar vloog pardoes een huis binnen.

Losgeslagen Mustang komt even buurten op Shelby Street

Mustangs en maffe crashes, ze gaan al jaren hand in hand. Aan de andere kant van de grote plas zijn de dikke musclecars met een bonk vermogen en weinig verfijning bijzonder goedkoop, waardoor het aantal pk's al snel de hoeveelheid talent van de bestuurder overtreft. Een knullige knaller aan het einde van een autoshow of meeting is daardoor een ware traditie geworden.

Mustang Pegasus

Een snelheidsduivel in Indianapolis deed er echter nog een paar schepjes bovenop. De beste man kreeg zijn wilde paard op de een of andere manier aan het vliegen, waardoor hij op een halve meter hoogte midden in een woning terechtkwam.

De lokale politie kreeg een melding van het incident en trof de brokkenpiloot in zijn auto aan. Het adres leverde nog een stukje ironie op: 2001 Shelby Street.

Inspiratie

De Mustang-rijder kon zich uiteindelijk zelf uit het wrak bevrijden. Op een paar blauwe plekken na maakte hij het verder goed. De politie van Indianapolis heeft nog niet helemaal op een rijtje hoe het incident op klaarlichte dag kon gebeuren.

Wellicht was de snelheidsduivel geïnspireerd door de dramatische crashes die we op de nabijgelegen superspeedway zien. Hopelijk leert hij dat kunstje toch af.

Algemeen
  • Indianapolis Fire Department