Kies maar: twee keer Audi RS6 bij Domeinen

Wil jij de koning van de McDrive uit gaan hangen? Of is er ergens nog een onbeschadigde bank in de buurt? Bij Domeinen kun je nu kiezen uit niet één, maar maar liefst twee uiterst premium ramkrakers.

Kies maar: twee keer Audi RS6 bij Domeinen

Snelle Audi's en de Dienst Domeinen Roerende Zaken gaan al tijden hand in hand. In het criminele circuit zijn de S en RS-modellen immers mateloos populair, waardoor ze maar al te vaak in de opslag belanden van onze favoriete overheidsdienst.

Met name de ramkraakwaardige powerstations komen regelmatig voor. Bij de meest recente lichting zijn er zelfs twee bijna identieke RS6'en te ontdekken. We stellen ze allebei even aan je voor.

Optie 1: Mythos Black

Onze eerste kandidaat is van bouwjaar 2020 en staat momenteel niet op Nederlands kenteken. De dikke Duitser is namelijk...een Duitser. In krap drie jaar tijd is er slechts 26.592 kilometer op de klok gezet.

De Audi is zowel van binnen als van buiten in een lekker onopvallende kleurstelling uitgevoerd. Binnenin vinden we zwart leer en alcantara met rode biezen. De RS6 lijkt in goede staat, afgezien van de verkleurde rand van het stuur. Aan de hand van de foto's kunnen we concluderen dat de auto het tijd vindt voor zijn eerste beurtje.

Optie 2: Prisma Silver Crystal Effect

De meer opvallende optie is een satijnzilveren exemplaar, toevallig ook van bouwjaar 2020. Net als zijn donker gekleurde broertje staat de Audi nog op Duits kenteken.

Of de twee iets met elkaar te maken hebben durven we niet te zeggen. Naast de exterieurkleur onderscheidt de auto zich door een grijs interieur met witte biezen, en een handig rood streepje op het stuur.

Potente machines

Beide bolides hebben een vierliter twin turbo V8 met 600 pk en 800 Nm onder de kap. Het blok drijft via een zeventraps DSG-bak alle vier wielen aan. Ondanks een fors rijklaar gewicht van maar liefst 2.150 kilo is die combinatie goed voor een 0-100 tijd van slechts 3,6 seconden. De topsnelheid is naar goed Duits gebruik begrensd op 250 kilometer per uur. Tegen betaling schroefde Audi de top echter op naar 280 (Dynamic-pakket) of 305 kilometer per uur (Dynamic Plus).

Cargasm
  • Domeinen Roerende Zaken