VIDEO. De bizar snelle record-pitstop van Max Verstappen in Brazilië

Het raakte wellicht een beetje ondergesneeuwd in alle commotie rond de legendarische Braziliaanse GP van gisteren, maar Max Verstappen won niet alleen, zijn team brak ook nog eens het record van snelste pitstop ooit. Knipper met je ogen en het is voorbij.
Max Verstappen

Max Verstappen pakte gisteren op Interlagos niet alleen de volle mep aan punten, en zijn derde zege van dit seizoen, zijn team toonde meteen even wat voor ongelofelijke eindbazen ze zijn als het gaat om het uitvoeren van de perfecte pitstop.

Het hele seizoen zijn Red Bull Racing en Williams al een klasse apart in het maken van snelle pitstops. Red Bull troefde het team van Claire Williams al eens af, door een record van 1,88 seconden op de klok te zetten, en gisteren doken ze hier nog eens onder. Max Verstappen stopte in ronde 66 precies 1,82 seconden. Hoe dat eruit ziet? Nou, zo:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f07064469c30', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });