Politie neemt dikke supercars in beslag in Noord-Holland 

In opdracht van de FIOD heeft de politie een vracht smakelijke supercars afgevoerd in het Noord-Hollandse Blokker. Tegelijkertijd werden in Heerhugowaard twee invallen gedaan. 

Politie neemt dikke supercars in beslag in Noord-Holland 

In het Noord-Hollandse Blokker heeft de lokale politie een voor petrolheads zeer smakelijke vangst gedaan. Bij een inval bij autodemontagebedrijf De Ooyevaar en autobedrijf JC Auto's werd een vijftal exclusieve bolides in beslag genomen.

Het heeft uiteraard alles te maken met een onderzoek van de Fiscale inlichtingen en opsporingsdienst (Fiod). De politie haalde meerdere panden leeg. Daarnaast werden ook in Heerhugowaard twee invallen gedaan.

Smakelijke vangst

In een pand dat ooit dienst gedaan heeft als autodealer trof de politie een viertal exclusieve auto's aan. Kopstuk van de collectie was een gifgroene Lamborghini Aventador S. Daarnaast werd er een Ferrari 488 Pista, een McLaren 765 LT een een klassieke Mercedes 190 SL 'Pagoda' buitgemaaakt.

Even opletten

Het is niet bekend waar de autobedrijven precies van verdacht worden door de Fiod. Voor de zekerheid houden we onze favoriete overheidsdienst alvast in de gaten. Het lijkt immers een kwestie van tijd voordat al dat lekkers bij Domeinen op de site gegooid wordt. Welke bolide ga jij op bieden?

Cargasm
  • NL Beeld / Regiofotografie