Rotterdams bedrijf verkoopt extreem dure tickets Dutch GP: 'Kan niet'

Kaartjes voor de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort gemist? Geen probleem, een bedrijf uit Rotterdam kan het allemaal voor u regelen. Kost maar €99.500 (inderdaad een ton). De organisatie van de Dutch GP waarschuwt echter: die kaarten zijn helemaal niet te koop.

Max Verstappen Zandvoort

Bedrijf Mijn Luxe Bucketlist kan u van alles en nogwat verkopen. Het zijn vooral experiences en alles is ook vooral extreem duur. Een meet & greet met Cristiano Ronaldo? Tuurlijk. Aanschuiven bij het White House Correspondents' Dinner? Kan ook. Naar het Eurovisie Songfestival in Rotterdam? Regelen ze ook. Dat voor al die events (nog) geen kaarten te koop zijn dat hindert niet.

Dus kan u ook voor vijfhonderd euro minder dan een ton een kaartje, pardon experience, kopen voor de Dutch GP (er is ook een kaartje van €1.250, waar een meet & greet met Max Verstappen bij wordt beloofd). Tegen het AD vertelt de organisatie van de GP van Nederland dat die kaartjes niet verkocht worden en dat ze ook niet overdraagbaar zijn. Mijn Luxe Bucketlist beweert juist dat de kaarten van de sponsors van het event komen en daarom niet op naam staan en wel overdraagbaar zijn. De Formule 1-organisatie stelt daarop dat ze hun sponsors nogmaals gaan wijzen op het feit dat het niet de bedoeling is om de kaarten door te verkopen. 

Los van het feit of het allemaal kan en mag: mooie professionele website, mensen (zelfgemaakt in Google Sites, haha). En waarom zouden degenen die dit soort privileges willen niet gewoon zaken doen met bekendere en betrouwbare bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn, zoals XCLSV500?