VIDEO. U ontdekt dat uw partner HIV heeft. Wat doet u?

Uw partner heeft HIV en een fiets. Dat gedeelte over de HIV heeft hij u net pas verteld. Dus u bent wat lichtgeraakt en treft de fietser midden op straat in uw Ford Mustang. Drie keer raden wat er dan gebeurt.

Bovenstaande is ongeveer het recept voor het filmpje dat met een beveiligingscamera werd opgenomen in, hoe kan het ook anders, de JOE-ES-of-EE. Meer specifiek in de thuisstaat van crackheads en methies: Arizona.

Een dame met de schitterende naam Misty Lee had net een flinke ruzie gehad met haar vriendje. Helaas weten we zijn naam niet, maar we zullen hem voor het gemak ook met een uiterst keurige naam uitrusten: Ricky Bobby. Afijn, Ricky Bobby had Misty Lee net verteld dat hij HIV-positief is en daar was mevrouw niet heel erg gelukkig mee. Geef haar eens ongelijk.

De ruzie tussen Misty en Ricky liep uit op een handgemeen waarbij meneer ook nog even een mes trok en madam in haar arm stak. Feestelijk. Uiteindelijk fietst Ricky Bobby weg en laat blijkbaar iets op straat vallen dat hij toch nog even wil oppakken. In plaats van even te wachten tot de razende Misty met haar auto weg is gereden, rijdt hij zoals het een junk betaamt over het midden van de straat. Recept voor een ramp. Gevolg: via de bumper, motorkap en de vooruit faceplant op het asfalt. Gebroken rug en alles tot gevolg.

Met je fiets voor een auto gaan staan is al niet handig. Maar het is zeker niet handig als er een boze crackhead in zit. Never bring a knife to a gun fight, zullen we maar zeggen.