Kijk en leer: zo laat u Kate Upton gillen

Niet alleen de Formule 1 is een charme-offensief begonnen, maar ook de Formule E zet nu vol in op de ludieke content. Normaal laten we dat lekker links liggen, maar toen we de naam Kate Upton voorbij zagen komen hadden ze plots wel onze aandacht.

De 25-jarige blondine is niet alleen goed in mooi zijn, maar houdt ook wel van een beetje actie. Een rondje over het stratencircuit in Montréal kan haar dan ook niet hard genoeg gaan. Aan het stuur van de BMW i8 zit Formule E-baas Alejandro Agag, dus die hoef je dat geen twee keer te zeggen.

Het gas wordt dieper ingetrapt en de kreten van geluk verlaten de lippen van Kate. Dat is tevens het beste geluid dat er ooit tijdens een Formule E-weekend is geproduceerd, want van de auto's moeten we het niet hebben. Aangezien we allemaal hebben kunnen zien dat Upton geen goede actrice is, moet ze het wel echt leuk vinden tijdens het rondje. Dus de les voor vandaag: zorg dat je goed kan sturen, want ooit is het de sleutel richting het hart van een topmodel.